Perfaqesues ekskluziv per:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KËNDET E MPREHTA JANË SPECIALITETI I TIJ: ZMERILUESI ELEKTRONIK 1200 VAT PER KËNDET E SALDUARA.

Zmeriluesi i këndeve është veçanërisht i përshtatshëm për tegelet e saldmit në ona të vështira për tu arritur si p.sh. tek parmakët. Falë konstruktit mjaft të heshtë dhe krahut të gjatë prej alunmini, ai arrin lehtë këndet e vështira. Marshi me dy nivele siguron rezultate maksimale. Fllanxha e tij prej inoksi dhe krahu prej alumini mundësojnë që pjesa e inoksit që do të përpunohet të mbetet e pastër dhe e panjollosur.

SAKTËSIA MUND TË VIHET RE MENJËHERË. NË TË DYJA, PUNËN TUAJ DHE VEGLAT TONA.

Zmeriluesi horizontal GE 900 Plus është ideal për përpunimin e sipërfaqeve të vështira për tu arritur falë konstruktit të imët. Në sajë të dezajnit të tij të hollë – dhe gamës së gjërë të aksesorëve – ju mund të zmeriloni sipërfaqe të brëndëshmë dhe të jashtme shpejtë dhe në mënyrë të rehatshme. Motori marathon sjell fuqinë e kërkuar deri në 900 Vat dhe një shpejtësi deri në 6,000 rpm. Në mënyrë që aksesorët e vendosur të punojnë shtruar, zmeriluesi horizontal është i pajisur me mandrino shtrënguese.