Perfaqesues ekskluziv per:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

N.T.P. Arsimi - Lehtësi për punën tuaj...

Si përfaqësues ekskluziv i firma te njohura "metabo", "schweißkrafti" etj. ju ofrojm gjitha makineri per ndertimtari ose lavazh.

Gjithashtu do te mesoni me shumë për njerëzit të N.T.P. Arsimi dhe aftesin tonë. Ne ju sherbejm ne gjitha pyetje dhe ju ofrojm nje servis de shkëlqyer.

N.T.P. Arsimi
Rr. Vëllëzerit Fazliu 133 B - Kodra e Trimave
10 000 Prishtinë

Tel:+377 (0) 44 111 895
+386 (0) 49 111 895    
Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
www.ntparsimi.com